Your Cart

TJÄNSTER

TJÄNSTER


E-HANDELSLÖSNINGAR

Väx ditt företag med våra avancerade e-handelslösningar. Vi erbjuder en heltäckande lösning som gör det möjligt för företag att hantera all verksamhet relaterade till onlineförsäljning av produkter eller tjänster. Vi skapar ett centraliserat, digitalt nav för produkt- och kunddata, vilket gör att e-handelsföretag kan hantera produktinformation, anpassa butiksinnehåll och layout och bearbeta onlinetransaktioner och betalningar.


ANPASSAD PROGRAMVARUUTVECKLING

Anpassad mjukvara och webbutveckling säkerställer att du får ditt varumärke skräddarsytt efter din smak eller din demografiska mottagnings preferenser efter att ha samlat in feedbackdata. Att anpassa detaljerna i ditt företags image hjälper dig att stärka din publiks ögon mot likheterna och kvaliteten hos dina konkurrenter. Genom att designa, implementera, lansera och underhålla programvara för din specifika målgrupp kan du också marknadsföra och distribuera annonser snabbare eftersom det begränsar fält och bildtexter i algoritmen.


MOBILAPPAR

Vi skapar mobilappar för att hjälpa ditt företag att blomstra och nå toppen av varumärkesmedvetenhet, vi levererar även till små som medelstora projekt och publicerar dem vid behov i Apple Store och Google Play.


API-INTEGRATIONER och DATABASOPTIMERING

Baserat på våra kunders behov skapar vi API-integrationer för att förbättra systemen överlag.